Fredskorpset arrangerer hvert år en rekke kurs for fredskorpsere på utveksling og prosjektansvarlige i Fredskorpsets partnerorganisasjoner. Disse foregår i Norge og i flere land i sør. Hovedoppgaven for administrasjonsrådgiveren i programavdelingen er å være ansvarlig for all logistikk i forbindelse med disse kursene. Administrasjonsrådgiveren jobber på tvers i programavdelingen, men er hovedsakelig knyttet til kursteamet.

Arbeidsoppgaver

Stillingen vil etter hvert også få andre administrative oppgaver knyttet til oppfølging og kvalitetssikring i programavdelingen.

Vi ser etter deg som

Stillingen lønnes som 1408 Førstekonsulent innenfor Statens lønnsregulativ, inntil 457 600,-, for svært kvalifiserte søkere kan høyere lønn vurderes . Fra lønnen trekkes 2% til Statens Pensjonskasse.

Fredskorpset er opptatt av mangfold og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige selv om søkeren har anmodet om å ikke bli ført opp på søkerlisten.

Tiltredelse: 30.07.2018 eller etter avtale
Arbeidssted: Førde

Søknadsfrist 31. mai 2018

Søk på stillingen hos Jobbnorge 

Kontaktperson: , teamleder kurs, telefon 934 64 551.