Vi tilbyr en verdibasert arbeidsplass med engasjerte og kunnskapsrike kolleger i et dynamisk miljø. Du vil få spennende og utfordrende arbeidsoppgaver med muligheter for faglig og personlig utvikling.

 Dine oppgaver vil være

 Vi håper du søker dersom du

Stillingen lønnes etter avtale innenfor statens lønnsregulativ som rådgiver i stillingskode 1434, fra kr. 443.900,- - 508.800,- pr. år. For særlig kvalifiserte kandidater kan høyere lønn vurderes. Vi tilbyr gode pensjons- og forsikringsordninger i Statens pensjonskasse. Fra lønnen trekkes 2 % til Statens pensjonskasse.

 Fredskorpset er opptatt av mangfold og vi oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn.

 Vi gjør oppmerksom på at opplysninger om søkeren kan bli gjort offentlige selv om søkeren har anmodet om å ikke bli ført opp på søkerlisten. Dersom anmodningen ikke blir tatt til følge vil søkeren bli varslet om dette.

 Søknadsfrist: 13.12.2017

 Stillingsbrøk:  100%

 Arbeidssted: Førde. Fram til 01.08.2018 vil hoveddelen Fredskorpsets virksomhet befinne seg i Oslo. Det må derfor påregnes noe reising i denne perioden.

 Tiltredelse: Snarest

Søk på stilling hos Jobbnorge

 Spørsmål om stillingen kan rettes til Berit Wærn Hansen, teamleder for stab og analyse, på telefon: 24145732/92885606, eller på e-post: berit.waern.hansen@fredskorpset.no.